Programma’s

Bij Gerard Personal Training krijgt u een speciaal voor u ontwikkeld training- en voedingsprogramma. Samen gaat u een traject in waarin u werkt naar een betere leefstijl en een gezonder lichaam. Gerard werkt bovendien tegen scherpe prijzen met een gegarandeerd resultaat!

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Bel 06 41825730 of mail naar  info@GerardPersonalTraining

Voedingsprogramma

Naast een Personal Training kunt u kiezen voor een gericht, persoonlijk voedingsprogramma, waarmee u op een verantwoorde manier de juiste calorieën binnenkrijgt. Dit voedingsprogramma wordt wekelijks afgestemd op uw persoonlijke leefpatroon. Belangrijk hierbij is dat u zelf uw doel vaststelt en hier samen met uw trainer naar toe werkt.

Werkwijze
Aan de hand van uw lengte, gewicht en vetpercentage wordt uw persoonlijke energiebehoefte bepaald. Hiervoor wordt een voedingsschema opgesteld, dat alleen voor u van toepassing is. U krijgt iedere week een 7-daags eetschema (inclusief een ingrediëntenlijst voor de aankopen) dat bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.
De ingrediënten voor de voeding kunt u gewoon kopen bij de locale groenteman, slager en bakker of supermarkt. De fastfood ketens worden uiteraard buiten beschouwing gelaten!

Zorg goed voor uw lichaam en werk samen met Gerard Personal Training aan een gezondere leefstijl.