Over Gerard PT

Het sportieve element zat er bij mij al jong in. Niet alleen als kind was ik met gewichten in de weer, ook later op de sportschool vroeg ik de instructeurs het sporthemd van het lijf.
Door mijn grote interesse in het fitnessvak en mijn enthousiasme, zag de eigenaar van een sportschool in Zutphen in mij een geboren trainer. Hij nodigde mij uit op zijn sportschool te komen werken.Gerard 1996

Al snel volgde hier de opleiding tot fitnesstrainer A en daarnaast cursussen over voedingsleer, body support en de TRX suspension training. De combinatie studie en praktijk hebben ervoor gezorgd dat ik mij heb kunnen ontwikkelen tot een allround fitnessinstructeur, die mensen graag naar een hoger doel brengt.

In de tijd die volgde als trainer, kreeg ik echter steeds vaker het verzoek om individuele trainingen te geven. Het heeft dan ook niet lang geduurd voordat Gerard Personal Training werd geïntroduceerd. Vanaf 2013 werk ik niet meer alleen als fitnesstrainer, maar ook als zelfstandig persoonlijk trainer in Zutphen en directe omgeving.

Mijn motivatie haal ik natuurlijk uit mijn passie: sporten. Maar mijn grootste motivator is om u te helpen uw doelen te bereiken en uw levensstijl positief te veranderen.

 

Gerard Personal Training = Gegarandeerd resultaat